Tule mukaan tarjoamaan työtä käsityöläisille

Haemme yhteistyöhön yrityksiä ja yhteistyökumppaneita joita kiinnostaa avoimen ja läpinäkyvän liiketoimintamallin ja eettisen toiminnan rakentaminen. SideBySiden periaatteet ovat vastuullisuus, avoimuus, läpinäkyvyys ja konkreettisuus.

Yritys tilaa tuotteen SideBySiden kautta ja SideBySide huolehtii, että kädentaitajat saavat tuotteiden valmistukseen sopivan koulutuksen, tuen ja työn valvonnan.
Yhteistyökumppanit sitoutuvat yhteiseen SideBySiden arvomaailmaan tilaamalla tuotteita. Naiset saavat näin ollen mahdollisuuden kouluttautumiseen, työllistymiseen ja tätä kautta henkiseen hyvinvointiin omassa kotimaassaan ja paremman elämän turvaamiseen. Yritys vastaa tuotteiden jälleenmyynnistä.
Kaikki mukana olevat yhteistyökumppanit kootaan reiluun SideBySide yhteistyöverkostoon.


Jälleenmyyjäksi SideBySide-tuotteille

Yrityksillä on mahdollisuus lähteä jälleenmyyjäksi kädentaitajien valmistamille tuotteille ja jakamaan SideBySiden arvomaailma eri sidosryhmien kanssa.

liikelahjat
– räätälöidyt tuoteperheet
– vähittäismyyntiin

Ota yhteyttä! Ideoidaan yhdessä yrityksellesi parhain mahdollinen tapa olla mukana iloisessa SideBySiden yhteistyöverkostossa mahdollistamalla kädentaitajille ansainnan omassa kotimaassaan.