SideBySide voimaannuttaa maaseudun naisia Afrikassa

SBS antaa työkaluja naisille Afrikassa, jotta he pääsisivät maailmanmarkkinoille ja löytäisivät liikekumppaneita. Me annamme naisille ammattikoulutuksen ja perusliiketoimintataitoja.

SBS on toiminut Tansaniassa 4 vuoden ajan kouluttaen 500 naista tänä aikana tekemään käsitöitä jälleenmyyjillemme eri maissa. Toimintamme perustuu win-win-periaatteelle.

Tavoitteemme on löytää kumppaneita, jotka haluavat investoida kestävän kehityksen liiketoimintaan. Sellaiseen, joka nostaa yhteisön elämäntasoa. Koulutuksen avulla voimme tarjota  naisille mahdollisuuden taloudelliseen itsenäisyyteen töitä tekemällä eikä hyväntekeväisyydellä.

Kasvatamme tuotantoa tällä hetkellä Tansaniassa ja seuraavaksi etenemme Namibiaan. Lopullinen tavoite on levittää SBS:n liiketoimintamalli useisiin eri Afrikan maihin. Niissä työskentelemme tiiviisti paikallisten kumppaneittemme kanssa. Kaikki tuotantomme on ja tulee olemaan ekologista.

SBS:n visio on yhdistää eri kulttuureja toisiinsa ja madaltaa raja-aitoja ihmisten välillä.

Jos tulet mukaan SBS-verkostoon on sinulla mahdollisuus vaikuttaa tuotteiden muotoiluun.  Lisäksi tarjoamme palvelumme avaimet käteen-periaatteella. Jäsenyys oikeuttaa myös SBS:n nimen käyttöön omassa markkinoinnissasi. Työskentelemme mobiiliympäristössä, joten yhteydenpito on nopeaa ja joustavaa.

Liiketoimintamallimme perustuu tällä hetkellä kodin sisustustuotteisiin, mutta myöhemmin aiomme laajentaa tuotanto ja palveluita  muillekin liiketoimintalueille.

Katja Kokkoniemi, CEO
info@sidebyside.fiSijoita kestävään kehitykseen, vastuulliseen liiketoimintaan ja naisten aseman parantamiseen! 
Neuvottele yrityksesi yhteistyöpaketti SideBySiden kanssa!

Katja Kokkoniemi
info@sidebyside.fiLämmin Kiitos SideBySiden vastuulliset kummit, jotka olette mukana rakentamassa parempaa maailmaa, tukemassa kulttuurien välistä yhteistyötä win-win periaattein ja mahdollistamassa jokaiselle kädentaitajalle koulutuksen ja työllistymisen mahdollisuuden omassa kotimaassaan: